Команда медіа DTF Magazine випустила пʼятий друкований випуск журналу, який присвячений українській електронній сцені.

У журналі зафіксували десятиріччя української електронної сцени, яка почала активно розвиватися після подій Революції гідності. Зокрема, розповіли про її розквіт й адаптацію в умовах пандемії й повномасштабної війни.

Також команда DTF Magazine на основі опитування зібрала список «30 українських електронних альбомів десятиріччя», який планують просувати на англомовну аудиторію в онлайн-форматі.

Крім того, у друкованому виданні розмістили кадри з будівництва «∄ Клубу на Кирилівській», інтервʼю із засновником рейву «Схема» Славою Лепшеєвим, історію київського рейву як явища, фотопроєкт про романтику танцполу в роботах Яни Франц й інше.

Журнал став частиною антології про українську культуру від DTF Magazine, де в кожному випуску розповідають про конкретне явище чи феномен. Придбати журнал можна за посиланням. Його також можна купити у львівському просторі «МОТ» і в харківському просторі Ssweep.

 

Раніше редакція The Village Україна розповідала про зірковий джазовий лайнап від формації Fusion у «∄ Клубі на Кирилівській», який відбувся в березні.