Львівський музикант «Паліндром» випустив кліп на пісню «Тут літає» про ракетні обстріли.

У кліпі музиканта оточують чорні ворони, які згодом затуляють собою весь простір. «Ця робота навіяна рефлексією на ракетні удари нашого ворога по українських містах», – каже Степан Бурбан («Паліндром»).

Пісня продовжує цикл саморефлексій про спроби усвідомити себе в нових реаліях війни. «Я часто намагався зрозуміти, що відчувають птахи, коли здригаються з дерев у політ після ударної хвилі. Здається, вони настільки звикли до цього, що не відчувають нічого, мертві зсередини», – коментує Бурбан.

 

«Паліндром» – це музичний проєкт львівського виконавця Степана Бурбана, який запустили восени 2019 року альбомом «Про сьогодні, завтра і вчора». Раніше Степан працював у реп-проєкті «Глава 94» і під псевдонімом «Кашляючий Ед».

У березні «Паліндром» випустив новий трек «Найліпший день» і кліп до нього, де проводить «свій найліпший день», перетворивши вагон трамвая на квартиру. 

Редакція The Village Україна говорила з «Паліндромом» про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів й альбом «Придумано в черзі». У вересні 2023-го виконавець також випустив альбом із «живими» інструментами «Найліпші питання собі».