Артпростір «Модуль тимчасовості» (МОТ) відновлює роботу на площі Гасина у Львові й анонсує виставку українських митців від The Collectyv. 

У межах виставки, яку відкриють 22 червня, 18 сучасних українських митців і мисткинь покажуть свої картини, скульптури й відеоарти. Вони присвячені різноманіттю почуттів і досвідів людського життя, яке не зупиняється попри війну, кажуть у команді. Свої роботи представлять WaOne, Олексій Кондаков, Марія Оз, Діана Рубан, Володимир Семків, Ірина Максимова й інші.

Простір працюватиме з 14:00 до 21:00 у будні та з 11:00 до 21:00 у вихідні. Рекомендована ціна квитка – 200 гривень, утім можна обрати більшу чи меншу суму.

Відвідати простір можна в порядку живої черги, а прибуток із вхідних квитків і крамниці подарунків передають у фонд МОТ. Локація може автономно працювати в разі тривалих відключень світла, а під час повітряної тривоги простір зачиняють.

   

МОТ, або Module of Temporality («Модуль тимчасовості») – культурний проєкт don’t Take Fake й Balbek Bureau. На Контрактовій площі в Києві простір працював з лютого 2023 року. Протягом року конструкцію, складену з 27 контейнерів-модулів, також перевозили Україною з виставкою робіт 28 світових й українських художників. 

The Village Україна побували всередині тимчасового простору до його відкриття в Києві й розпитали в організаторів, як з’явився задум «Модуля тимчасовості» й чому обрали саме таку форму й утілення.