Океан Ельзи анонсував концерт «Той день» у Палаці спорту до 30-річчя гурту.

Його проведуть 12 жовтня, о 18:00. «Ні, це не святкування – усі вони будуть потім, після перемоги. Це той день, коли відчуваєш своїх поруч. Знову. І поки не можемо, з очевидних причин, зустрічатися на стадіонах, побачимось у Палаці спорту», – коментують у гурті. 

Продаж квитків запустять 24 червня, о 14:00, на вебсайті Concert.ua. Усі, хто мали квитки на концерти стадіонного туру 2022 року, тепер можуть обміняти їх на нові на концерт у жовтні. Деталі про обмін за посиланням [у 2022 році тур не провели через початок повномасштабного вторгнення]. 

   

«Океан Ельзи» вже шість років не давав концертів на великих стадіонах і вісім років, після виходу «Без меж», не випускав нових альбомів. Фронтмен гурту Святослав Вакарчук у 2021 році випустив сольник «Оранжерея», який присвятив своєму батькові.

   

У березні 2024 року гурт випустив сингл Voices Are Rising, який увійде до їхнього першого альбому англійською мовою. Це не перша повністю англомовна пісня гурту «Океан Ельзи». У 1998 році з альбомом «Там, де нас нема» вийшла пісня Long Time Ago, яка потім також увійшла до збірки «1221».

Обкладинка: «Океан Ельзи»