HBO випускає другий сезон серіалу «Дім дракона» про історію дому Таргарієнів. Його можна ексклюзивно переглянути на платформі Megogo з 17 червня.

«Дім дракона» – це приквел до «Гри престолів». Серіал заснований на романі Джорджа Мартіна «Вогонь і кров», а події розгортаються за 200 років до подій основного циклу.

У другому сезоні описуватимуть події після коронації короля Ейгона ІІ та смерті сина королеви Рейніри. Сюжет зосередиться на «Танку драконів» – війні двох Таргарієнів, які за допомогою драконів хочуть завоювати Залізний трон, тому другий сезон – це сезон повітряних боїв і політичних міжусобиць.

Подивитись першу серію в оригінальній озвучці, а також українською мовою можна на платформі Megogo за посиланням, наступні епізоди серіалу випускатимуть щотижня. Крім того, на сервісі зʼявиться переклад жестовою мовою.

   

Megogo є партнером Warner Bros. Discovery з показу серіалів HBO та Max в Україні. Раніше про бібліотеку HBO, контентну стратегію й власне виробництво контенту ми розпитали Марію Панченко, директорку з контенту Megogo.

 

Також редакція The Village Україна розповідає про серіали, на які ми найбільше чекаємо в червні.