The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір української читацької спільноти «Книголють» для потреб військових на Харківському напрямку.

 ПІДТРИМАТИ ЗБІР ДОНЕЙТОМ МОЖНА ТУТ.

   

Працівники книжкової сфери з читачами запустили збір на 1,5 мільйона гривень для потреб військових на Харківському напрямку. На зібрані кошти придбають по три дрони DJV Mavic й DJV Mavic 3T, а також чотири антени Avenger, позашляховик і чотири зарядні станції Jachery.

Основну банку створило видавництво UA Comix. Також до збору долучилися видавництва Mal'opus, «Мольфар», «Вовкулака» й інші. За донейти від них можна отримати книги, комікси чи мальописи.  

«Ваша гривня – це не лише внесок у знищення ворога, а й у збереження української культури й книговидання. Адже в наш час, щоби читати, ми мусимо донейтити», – кажуть організатори.

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.

Обкладинка: UA Comix