DTF Magazine проведуть концерт-епілог освітнього проєкту Mirage Camp 16 червня в Concert Hall на Кирилівській, 41.

«Ми не хотіли обмежуватись одним жанром. Тут п’ять виступів – це п’ять подорожей самобутніми світами, стилями й баченнями музики», – описують лайнап організатори.

У лайнапі – The Unsleeping, Yuvi, Hyphen Dash, Kurs Valut й Ігор Цимбровський, зокрема Hyphen Dash виступлять з оновленою програмою й запрошеним гостем. Візуальний супровід і сцену для події розробляє візуальний артист Володимир Полозюк.

Крім того, під час концерту відбудеться шоу-кейс учасників Mirage Camp. Протягом тижня 50 електронних продюсерів, інструменталістів і вокалістів, розділені на 11 гуртів, працюють над написанням нових треків спільно з менторами: Recid, Yuvi, Мішею Бірченком і Noorj. Вибрані учасники зможуть представити свій матеріал на концерті "Mirage Camp. Епілог".

Також представлять ще два проєкти – фотовиставку Яни Франц і новий друкований випуск DTF Magazine про українську електронну сцену.

Початок концерту – о 17:00. Квитки можна придбати за посиланням. Вартість за попереднім продажем – 300 гривень.

   

У травні новий український лейбл Telesma, який створив електронний продюсер із Києва Pymin, випустив повністю благодійну компіляцію Portraits. Увесь прибуток від продажів на Bandcamp піде фонду Musicians Defend Ukraine.

Обкладинка: Oli Zitch