Український репер «Ницо Потворно» випустив кліп на пісню «Про минуле, майбутнє і майбутнє».

Події в кліпі відбуваються у 2042 році. Чоловік у спецкостюмі розміновує зелене поле ногами. «І було би куди безпечніше, якби у нього був як мінімум металодетектор, так ще й років так двадцять перед тим», – кажуть автори.

Режисером кліпу став Олексій Новіков, а в кліпі знявся танцівник і хореограф Анатолій Водзянський. Групою піротехніків керував старший інструктор фонду «Повернись живим» з саперної справи Євгеній Антипенко.

Кліп випустили спільно з фондом «Повернись живим» і Ukraine.ua, щоб зібрати кошти на металодетектори для саперів. Долучитися до збору можна за посиланням.

Пісня «Про минуле, майбутнє і майбутнє» є другою колаборацією «Ницо Потворно» з «Повернись Живим». У 2023 році вони спільно випустили трек «Таймлайн ПЖ» про діяльність благодійного фонду.

 

«Ницо Потворно» – це музичний проєкт отоларинголога Сергія Гусака, The Village Україна зустрілася з «Ницо Потворно» перед його концертом у Києві 2023 року, що відбувся 20 серпня 2023 року, і розпитала, на якій роботі легше себе прогодувати, що робити з вигорянням і як навчитися відʼїбатися від себе.