Музичний фестиваль Atlas проведуть у Blockbuster Mall 12–14 липня, уперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Цьогоріч він проходитиме під назвою Atlas United 2024. Тут облаштують шість сцен, де виступатимуть «Бумбокс», «Жадан і собаки», «Без обмежень», «Курган & Agregat», «Друга ріка», Latexfauna й Verka Serduchka із премʼєрою українськомовної програми.

Також обіцяють виступи світових артистів, які «вперше після початку повномасштабного вторгнення дадуть концерти в Україні». 

Окрім музичної частини, у програмі також «Підпільний стендап». Серед стендаперів – Василь Байдак, Настя Зухвала, Свят Загайкевич, Сергій Чирков, Світлана Немонежина, Женя Коротков й інші.

Продаж квитків на подію цьогоріч уперше запустив Monobank у своєму застосунку за посиланням. Їхня вартість стартує від 1400 гривень, а 15% з кожного квитка перераховуватимуть на загальний збір на дрони.

Квитки на фестивалі, що перенесли раніше через повномасштабне вторгнення, будуть дійсні цьогоріч. Окрім цього, фестиваль зможуть відвідати безоплатно люди з інвалідністю, для яких побудують сектор із подіумом. 

Усього на фестивалі хочуть зібрати мінімум 100 мільйонів гривень. Частину коштів передадуть на придбання роботів через United24, а іншу – на забезпечення дронами ЗСУ, зокрема на харківському напрямку. Долучитися до збору можна також онлайн донейтом за посиланням.

   

Коли

12–14 липня

Де

Blockbuster Mall, проспект Степана Бандери, 36

Скільки 

Від 1400 гривень

 

   

Atlas – найбільший музичний фестиваль України. Він проходить щороку [з 2015 року] у Києві. На фестивалі виступають українські й закордонні артисти. Востаннє його проводили у 2021 році, тоді фестиваль відвідали 600 000 людей.

Обкладинка й фото: Atlas