Благодійний фестиваль «Культ Києва» проведуть 15 червня в Малому театрі, що на вулиці Гончара, 33.

«Про все київське й довкола нього: меми й стритарт, поклоніння кросівкам із секонду на Лісовій і данина рейвам із Кирилівської, про книгарні-кавʼярні й театральні премʼєри, кінопокази в «Жовтні» й виставки в Мистецькому Арсеналі», – анонсують у команді. 

У програмі – «експозиція однієї картини» спільно з галереєю The Naked Room, лекції про мистецтво Києва й попап-добірка книг від книгарні «Сенс». Також обіцяють презентацію мерчу, присвяченого будівлі на вулиці Гончара, 33, спільно з українським брендом byMe, коктейлі від бару «Багряний» і концерт Макса Пташника.

Абонемент на весь день коштує 3 000 гривень, його можна придбати за посиланням. Усі кошти з події передадуть на збір для 3-ї роти 1-го батальйону бригади «Азов» на FPV-дрони.

   

Коли

15 червня,
12:00–21:30

Де

Малий театр

Скільки

3 000 гривень

   

Сучасний погляд на релігійні догми в Малому театрі, полігамний Гриць у Молодому театрі, розширена версія Intermezzo Михайла Коцюбинського в театрі Франка й секрети громадських вбиралень із музикою Florence + The Machine в ProEnglish Theatre: зібрали вистави, які варто відвідати в травні.

Обкладинка й фото: Малий театр