Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів KISFF і Kyiv Academy Of Media Arts проведуть лекцію «Партнери, ідеї, фінансування. Як участь у кіноринках допомагає українським кінематографістам» 9 травня в Києві. 

Під час події режисери й інші представники індустрії обговорять, які можливості для українських кінематографістів надають міжнародні фестивалі. Також розкажуть, на які фестивалі варто їхати, як до них правильно підготуватись та де шукати фінансування. 

Серед спікерів – співзасновник KISFF Кирило Марікуца, режисерка стрічки «Космотато» Вікторія Задорська й режисерка «Алло, я на горі» Ліза Пирожкова.

Участь у події безкоштовна за попередньою реєстрацією. Учасників пригощатимуть кавою й пончиками від Ponchyk Boy, а точну локацію проведення події повідомлять на пошту з міркувань безпеки.

   

Коли

9 травня, о 9:30

Скільки

Безоплатно за попередньою реєстрацією

 

  

У жовтні 2023 року лекцію в KAMA провів комунікаційний менеджер і радник міністра закордонних справ України Гоша Тихий. Тут він розповів про «воєнну дипломатію», підхід у комунікації для різних посадовців і те, як організовували флешмоб із цитування гімну України для 13 міністрів закордонних справ.

   

Редакція The Village Україна зібрала основні анонси 2024 року у сфері культури: від фільмів і серіалів до книжок, театральних вистав і виставок.