У краківському видавництві Wydawnictwo Znak вийде книжка «Львівська кухня» дослідниці галицької кухні Маріанни Душар (пані Стефа), повідомляє Інститут галицької кухні.

 

 

Консультантом для книжки став історик Ігор Лильо. Туди ввійшли більше 100 переписів страв, традиційних для Львова, а також «емоційні спогади й історичні байки навколо львівських смаків». Текст ілюструють світлинами від Маріанни Душар.

Передпродаж на книгу вже відкрили за спеціальною ціною, 60 злотих (близько 540 гривень). «Львівська кухня» вийде 6 вересня. Також анонсували, що книга вийде й в українському перекладі.

   

Спільну книгу Ігоря Лильо й Маріанни Душар випустило в березні «Видавництво Старого Лева». Це книга про культуру і їжу українських аристократів.