Віддані своєму духуЦе люди, які роблять добрі справи
Від екології до підтримки переселенців
UPD. Ми призупинили голосування на сайті через підозрілу активність анонімних користувачів. Натомість ми за чесність, коли кожен може віддати голос лише раз і лише за одного кандидата. Тому ми зпровели голосування в Instagram, де найбільше голосів отримали Яна Жадан та Христина Скрипка з Foodies. Вітаємо!
Настає момент, коли нам хочеться робити щось більше. Віддавати, ділитися знаннями, протягнути руку допомоги. Саме такими є наші герої. Кожен із них просто не міг не робити добру справу, тому що це їхній дух, їхні цінності. Кожна історія, яку ми розказали разом із брендом Wild Turkey, заслуговує на увагу.
Голосуйте за одного героя, чиї дух і цінності вам найбільше відгукнулися. Переможець отримає консультацію від міжнародного креативного директора Wild Turkey.
Яна Жадан і Христина скрипка
Андрій
Осипчук
Ігор
Мезенцев
Роман
Набожняк
TRust your spirit
Ми формуємо культуру їжі та допомагаємо самотнім літнім киянам
Яна та Христина показують, якими красивими та смачними є локальні українські продукти. А також формують спільноту однодумців, яка об’єднується заради добрих справ – у 2019 героїні організували різдвяний полуденок на 1000 літніх киян, а у 2020 – зібрали 470 святкових кексів для самотніх містян.
Я готую коктейлі із сіна та висаджую дерева у Львові
Андрій – власник бару, який готує коктейлі з локальних інгредієнтів. А ще бореться за мінімізацію відходів та озеленення Львова. На сьогодні Андрій із командою вже висадили 100 дерев, у планах – фруктовий сад посеред міста.
Я популяризую локальні продукти та традиції приготування серед шеф-кухарів
Ігор Мезенцев – шеф-кухар, фанат локальних продуктів і засновник гастропроєкту «Топот». Це похід для шеф-кухарів, де всі учасники готують страви лише з того, що самі зберуть і вполюють. Усе готують винятково в диких умовах, без використання жодних сучасних пристроїв і техніки, аби краще дослідити українські традиції.
Я повернувся з війни, відкрив кондитерський бізнес і допомагаю іншим адаптуватися до мирного життя
Роман Набожняк – ветеран і підприємець, який успішно повернувся до цивільного життя та відкрив монокондитерську на Подолі Veterano Brownie. Його заклад став прикладом місця, де успішно взаємодіють люди з військовим досвідом і без нього, місцем адаптації до життя після війни та підтримки своїх.
TRust your spirit
Автентичний бурбон із Кентуккі Wild Turkey – це бренд, що довіряє своєму духу з 1855 року
Історія сміливого бренда починається з 1855 року. За цю довгу історію не обійшлося без змін і випробувань, де бренд залишається вірним своїм духу, смаку та якості. Цьому посприяли й легендарні Майстри з дистиляції – Джиммі Рассел і його син, Едді. Джиммі й Едді – єдині батько та син у світі, які є Майстрами з дистиляції та вшановані в Залі Слави Бурбона в Кентуккі. Під їхнім керівництвом компанія випустила однобочковий бурбон Wild Turkey Kentucky Spirit, лікер на основі бурбона Wild Turkey American Honey, віскі Wild Turkey Rare Breed.
Сім’я Расселів і бренд Wild Turkey досягли успіху завдяки вірі у власні цінності. Саме тому компанія хоче допомогти й іншим розвивати власні ідеї.
Матеріал підготовлено за підтримки