«Дія» першою у світі цифрувала шлюб, тож тепер українці зможуть одружитися через відеозвʼязок із будь-яких точок країни чи світу. З цієї нагоди ювелірний дім SOVA дарує 100 пар обручок майбутнім подружжям, які першими укладуть шлюб онлайн у «Дії». Обов’язкова умова для участі в акції – один із партнерів має бути військовослужбовцем.

Обручки від SOVA оздобили лімітованим гравіюванням «SOVA x «Дія» x ❤️», яке нагадуватиме парам, що вони одними з перших в історії одружилися в застосунку «Дія».

Як отримати обручки SOVA x «Дія»

 Подайте заяву про шлюб онлайн у застосунку «Дія», після чого зареєструйтеся в спеціальній формі на сайті SOVA, де треба прикріпити скрин подання заяви.

 Зареєструйте шлюб онлайн у застосунку «Дія» до 30 листопада 2024 року.

 За сім робочих днів до бажаної дати отримання обручок відправте ваше свідоцтво про шлюб на електронну адресу або зв’яжіться з брендом за телефоном гарячої лінії 0 800 300 751. Також його можна надіслати на сторінку @sovajewels в Instagram.

 Під час отримання обручок від SOVA покажіть онлайн-менеджеру або консультанту SOVA свідоцтво про шлюб (яке підтверджує його укладення в електронній формі засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема за допомогою мобільного застосунку «Дія»).

Оскільки один із партнерів має бути військовослужбовцем, під час отримання обручок будьте готові показати документ, який засвідчує це.

Щоб узяти участь в акції, заповнюйте анкету.

   

Матеріал підготовлено за підтримки SOVA