Компанія Logitech оголошує дні суперзнижок Logi Work Days. З 3 до 14 вересня ви зможете заощадити до 39% на пристроях для облаштування робочого місця: а це миші, клавіатури, гарнітури й інше обладнання Logitech.

Logi Work Days започаткували на честь повернення до офісів і навчальних закладів після літнього сезону. Мета – підтримати продуктивність і робочий настрій, показуючи, що робота – це більше, ніж просто рутина. Щоб дізнатися більше про Logi Work Days та ознайомитися з повним спектром акційних пропозицій, відвідайте офіційну сторінку Logitech.


Ексклюзивні пропозиції, створені спеціально для Logi Work Days, можна знайти в магазинах Rozetka, Comfy та Foxtrot. Окрім іншого, на вас чекають: 

 MX Master 3S – оновлена культова миша, яка зробить робочий процес більш точним і продуктивним.

 MX Anywhere 3S – вдосконалена компактна миша, що дасть змогу працювати, де б ви не перебували.

 MX Keys Mini – мінімалістична клавіатура з високоефективними клавішами MX, створена для комфортного, швидкого та плавного набору тексту.

 Wave Keys – бездротова ергономічна клавіатура з м'якою підставкою для долонь, що забезпечує природний і приємний набір тексту протягом усього дня.

 Lift – вертикальна ергономічна миша, яка ідеально підходить для рук малого та середнього розміру для комфортної роботи протягом усього дня.

«Logi Work Days – це більше, ніж просто промозахід. Це платформа, яка дає можливість нашим споживачам значно підвищити свою продуктивність, творчість і комфорт, як удома, так і на роботі. Ми раді запропонувати асортимент продуктів, які не лише відповідають вимогам сучасного робочого ритму, але й сприяють радісному процесу роботи та більш сталому розвитку людства», – говорить Ялчин Їлмаз, віцепрезидент і голова європейського підрозділу Logitech.

   

Компанія Logitech розробляє програмно-технологічні рішення, які допомагають бізнесу розвиватися й об'єднувати людей під час роботи, творчості, ігор і потокової трансляції. Місія компанії, як ланки, що об'єднує людей і цифровий світ, – розширювати потенціал у роботі та розвагах із користю для людей і планети. Заснована в 1981 році, Logitech International є швейцарською публічною компанією, акції якої зареєстровані на SIX Swiss Exchange (LOGN) і Nasdaq Global Select Market (LOGI). 

   

Матеріал підготовлено за підтримки Logitech