Компанія Nemiroff запустила в продаж особливу лімітовану серію горілки «Одна з [22 000]». Це 22 тисячі вцілілих пляшок, виготовлених для Nemiroff на склозаводі партнера компанії Vetropack у Гостомелі, який зазнав руйнувань на початку повномасштабного вторгнення.

З продажів лімітованої лінійки Nemiroff перерахує один мільйон гривень на відновлення житла та реабілітацію поранених працівників Vetropack. Фонд Vetropack  додасть ще один мільйон гривень, щоби підтримати постраждалих під час бойових дій у Гостомелі. 

Vetropack під час окупації

Під час окупації Гостомеля приміщення заводу Vetropack стали укриттям для тих, хто шукав порятунку. Заводські підвали й бункери, що мали вентиляцію та надійний захист, прихистили понад сотню жінок, дітей і людей старшого віку. Завдяки сміливості та рішучості працівників заводу ці люди змогли пережити окупацію, а згодом їх евакуювали в безпечніші місця.

Запеклі бої за місто призвели до втрати значної частини продукції Vetropack. З двох мільйонів пляшок для Nemiroff, що перебували на складі до початку війни, уціліли лише 22 тисячі – 1% від усіх запасів. 

Попри значні втрати, Vetropack вдалося відновити виробництво на одній із трьох печей, і компанія продовжує працювати над відбудовою заводу. 

Де придбати «Одну з [22 000]»

Лімітована серія продукції вже доступна ексклюзивно в мережі «Сільпо» в Києві й області, а також на сайті maudau. Більше про проєкт читайте за посиланням.

«Nemiroff The Originals 22 000 символізує стійкість і незламність, адже кожна пляшка цієї серії є однією з тих, що збереглися під час бойових дій. І кожна пляшка – це крок до допомоги тим, хто постраждав у Гостомельській громаді», – кажуть у команді Nemiroff.

  

Матеріал підготовлено за підтримки Nemiroff