17 серпня, у Міжнародний день безпритульних тварин, бренд «Brit» разом із центрами адопції «Зооплатформа» й «Adopt Don't Stop» запустять соціальну ініціативу «Місяць відкритих дверей». Під час заходу охочі прихистити котика чи песика зможуть познайомитися з тваринами з прифронтової зони, прослухають лекції про адопцію та насолодяться виступом гурту «Tember Blanche», які є амбасадорами ініціативи.

Захід відбудеться в межах великого проєкту «Brit» «Відчуй свого. Віднайди себе», який мотивує людей забирати тварин, зокрема і врятованих від війни, з центрів адопції. 

   

Чого чекати від заходу

Захід відбуватиметься у форматі відкритого лекторію. Ви зможете послухати лекції від експертів з адопції, отримати консультації, поспілкуватися та познайомитися з вихованцями притулків, дізнатися про те, з якими проблемами стикаються українські зооволонтери і як їм можна допомогти. 

Програма заходу:

 17:00–17:40 Лекція зоопсихолога про адопцію й особливості виховання травмованих тварин

 18:00–19:00 Зустріч із представниками центрів адопції «Зооплатформа» та "Adopt Dont Stop". Тема – «Тварини з прифронтових територій як глобальна суспільна проблема. Волонтерський досвід»

 19:00 Виступ українського інді-поп гурту "Tember Blanche"

Організатори запрошують підтримати захід не лише тих, хто вже готовий прихистити тварину, а й тих, хто лише про це мріє чи просто любить хвостатих. 

«Знайдіть свого друга та відчуйте радість від змоги дарувати й отримувати любов і турботу. Разом ми можемо зробити світ кращим для тих, хто потребує нашої допомоги!», – кажуть організатори.

Коли: 17 серпня, 17:00–20:00

Де: Київ, простір у центрі міста «Хармс», вулиця Володимирська 45А

   

Матеріал підготовлено за підтримки Brit