Один із найрезультативніших українських БПЛА «Грім» уже знищив понад 10 000 ворожих цілей. 

Дрон сертифікований згідно з ТУ Міністерства оборони України й перебуває на озброєнні в багатьох підрозділах Сил оборони. Його обирають за високоякісні характеристики у своєму класі й можливість програмувати під різні частоти й системи управління залежно від запиту. Також «Грім» має світлочутливу камеру «день/ніч», яка збільшує можливий час використання до цілої доби.

Восьмидюймовий FPV-дрон «Грім» у поточній версії:

 несе корисне навантаження 2,5 кг, еквівалентне ПТАБ-2,5 або пострілу від РПГ типу ПГ-7ВЛ («Луч»). Такі боєприпаси ефективно нищать дорогу броньовану техніку ворога: танки, БТР, БМП, САУ й інше. На рахунку БПЛА «Грім» є навіть знищення системи залпового вогню «Сонцепьок» вартістю 15 мільйонів доларів;

 здатен уражати цілі в бойових умовах на відстані приблизно 20 км. Зафіксовані враження на відстані понад 21 км;

 може працювати під дією засобів РЕБ. 

Стежте за новинами виробника wardrone.pro й фіксацією бойових успіхів БПЛА  в InstagramFacebookTikTokYoutubeTwitterLinkedin.

   

wardrone.pro, виробник дронів «Грім», розпочав свою діяльність у 2022 році й має виробництво повного циклу, яке спеціалізується на військових дронах. Отримує замовлення не лише від підрозділів ЗСУ й благодійних організацій, але й від Міністерства оборони України. Команда повсякчас працює над нарощуванням потужностей і якістю технічних рішень.

   

Матеріал підготовлено за підтримки wardrone.pro