Сервіс медичного неострахування Lilo пропонує протестувати стартову частину річної підписки всього за 1190 гривень. Це перший й основний етап розроблення плану здоров’я, у межах якого вам буде доступне глибинне вивчення стану організму за допомогою скринінгів від персональних лікарів і формування подальшого маршруту лікування.

Щоб активувати тест-драйв, завантажте застосунок, у ньому пройдіть базове опитування, оберіть персонального лікаря в одному із запропонованих медичних закладів і призначте першу зустріч.

Як працює сервіс медичного неострахування Lilo

Сервіс Lilo пропонує річну підписку з покриттям в 1 мільйон гривень. Серед основних послуг, які покриває неострахування:  

 повне ведення клієнта з боку персонального лікаря;

 чекапи, лабораторні й інструментальні дослідження; 

 розроблення індивідуального плану превенції й лікування майже всіх видів захворювань;

 виклик швидкої й госпіталізація;

 лікування в умовах стаціонару;

 ліки й вітаміни;

 масажі й інші процедури;

 постійний моніторинг і корегування призначень залежно від стану здоров’я. 

Під час тест-драйву в Lilo вам пропонують пройти загальний медичний скринінг організму, встановити особисті цілі й покрокову стратегію лікування та превентивних заходів, щоби поліпшити здоров’я й уникнути потенційних захворювань.

Також вам буде доступний цілодобовий чат із хелс-менеджерами, які проконсультують із будь-яких питань як щодо умов річної підписки, так і розробленого особистого плану здоров’я.

   

Матеріал підготовлено за підтримки lilo