Технологічна компанія Human Mobile Devices (HMD) представила першу лінійку смартфонів під оригінальним брендом HMD. До неї ввійшли моделі HMD Pulse, HMD Pulse+ та HMD Pulse Pro, яка нещодавно зʼявилася на українському ринку.

Окрім зухвалого дизайну та доступної ціни, серед переваг HMD Pulse Pro селфі-камера на 50 Мп, що робить селфі яскравими й насиченими навіть уночі й запускається за допомогою жестів.

Чому містянам варто звернути увагу на HMD Pulse Pro

 Професійні селфі

Модель HMD Pulse Pro пропонує потужну селфі-камеру на 50 Мп, що запускається за допомогою жестів. Завдяки режиму «AI Суперпортрет» ви зможете попрощатися з розмитими знімками, адже гаджет робить навіть найтемніші селфі чіткими, як удень. 

Віддайте салют двома пальцями телефону, щоби запустити нову функцію навігації за допомогою жестів або перейдіть у режим hands-free, показавши сердечко двома пальцями або двома руками. Покажіть жестом «клас», щоби зробити групове селфі.

 Можливість самостійного ремонту

Пошкоджений дисплей чи розряджений акумулятор? Щоби самостійно поремонтувати смартфон, вам не потрібна інженерна освіта – знадобиться лише набір iFixit, що доступний на локальних маркетплейсах. 

«Ремонтопридатність є актуальною темою для споживачів. Приблизно 55% опитаних у ЄС заявили, що хотіли б відремонтувати пристрій, що вийшов із гарантійного терміну, за розумну ціну, а не замінювати його на новий. У США зацікавленість також висока – 49%. Ми також відзначаємо, що 47% споживачів у ЄС і 48% споживачів у США висловили готовність платити трохи більше за екологічно чисті продукти, що підкреслює попит на ремонтопридатні продукти», – зазначає Бен Вуд, головний аналітик CCS insight.

 Зухвалий дизайн

Pulse Pro від HMD доступний у трьох приголомшливих відтінках: крижаному зеленому, сутінково-пурпуровому та космічно-чорному. Модель у крижаному зеленому кольорі має свій власний зарядний пристрій у тон, який можна придбати окремо. 

Спеціально до виходу моделі Pulse Pro HMD спільно з дизайнером Лондонського тижня моди Шинейд Горі створили унікальну колекцію аксесуарів «Phonecore». Вона підкреслює витонченість та інноваційність смартфона, поєднує моду та технології.

 Витривалість на довгій дистанції 

HMD Pulse Pro забезпечує до 59 годин роботи на одному заряді акумулятора.

HMD PULSE PRO 

КОМПЛЕКТАЦІЯ: 6 / 8 / 128 / 256 ГБ

КОЛІР: крижаний зелений, космічно-чорний, сутінково-пурпуровий

ЦІНА: від 6999 гривень

   

Human Mobile Devices – європейський виробник смартфонів, що відстоює ремонт телефонів у домашніх умовах. Цього року для клієнтів підготували нове портфоліо оригінальних мобільних пристроїв HMD, а також телефони Nokia та нові цікаві партнерства. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Nokia