Група компаній «Аптека Доброго Дня» стала титульним партнером сімейного фестивалю «Мамазліт», що нещодавно відбувся в Музеї просто неба в Пирогові. Подію присвятили Дню захисту дітей і назвали «Мамазліт під вітряками».

Родини змогли насолодитися святом з іграми, аніматорами, атракціонами, аквагримом і майстер-класами. Діти були щасливі побавитися на шоу мильних бульбашок і подивитися концерт. А ще разом із батьками вони відвідали ярмарок цікавих і корисних товарів українського виробництва.

Чому «Аптека Доброго Дня» підтримує родинні заходи

«Аптека Доброго Дня» презентувала на «Мамазліті» європейські косметичні бренди, встановила великий піратський корабель, замок Рапунцель із сухим басейном, батути для дорослих і дітей. А також пропонувала гостям цукрову вату, кисневі коктейлі та розігрувала подарунки. 

 «Для нас участь у «Мамазліті» – насамперед можливість подарувати дітям радісні емоції й зберегти їхнє дитинство під час війни. Усі ці атракціони, активності створені для того, щоби вони стали щасливішими. Можливо, хтось скаже, що це лише день розваг, але це день, який вони точно запам’ятають і з якого розпочнуть свою улюблену пору року», – говорить Ігор Алгінін, CMO мережі «Аптека Доброго Дня». 


Окрім підтримки тематичних фестивалів, «Аптека Доброго Дня» й сама проводить теплі заходи, щоби підтримати українців під час війни. Наприклад, на Різдво дарувала киянам подарунки за усмішку.

   

Матеріал підготовлено за підтримки «Аптеки Доброго Дня»