Альпіністка Антоніна Самойлова стала першою українкою, яка тричі змогла підняти прапор України на вершину Евересту. Утретє найвищу гору планети вона підкорила за підтримки компанії EVA й зробила це всього через рік після свого попереднього тріумфу.

«Крокуй назустріч собі»: як Антоніна Самойлова транслює цінності EVA 

Навесні Антоніна Самойлова стала амбасадоркою кампанії EVA «Крокуй назустріч собі». Головна мета проєкту – підтримати українців, які переживають стрес і тривогу через повномасштабну війну, і надихнути їх віднайти баланс, адже вміння акумулювати власні ресурси є найкращим фундаментом, щоби бути корисними для інших.  

«Сьогодні, коли мільйони українців сам на сам зустрічаються з найбільшими викликами війни, ми сподіваємося, що історія Антоніни зможе подарувати іскру натхнення та мотивації людям, щоби відновити віру в себе й не відкладати на завтра життя, не полишати тих, хто потребує допомоги й підтримки. Найважчі випробування випадають на долю найсильніших людей», – говорить Ганна Гришина, директорка з маркетингу ТОВ «РУШ» (Лінія магазинів EVA та EVA.UA).

Третє підкорення найвищої гори світу – не єдиний рекорд спортсменки під час експедиції в Гімалаї. Одразу після сходження на Еверест Антоніна піднялася на четверту за висотою гору у світі – Лхоцзе, і, встановивши подвійний рекорд, стала першою українкою, яка пройшла зв’язку Еверест – Лхоцзе протягом однієї доби. 

«Підготовка до цієї експедиції була надзвичайно складною, а саме сходження ускладнив коронавірус, який я підхопила напередодні. Проте ці труднощі – ніщо в порівнянні з великою місією, що випала мені – нести на вершину Евересту прапор України в ім’я кожного, хто сьогодні бореться заради миру та свободи. Я щиро вдячна всім, хто підтримував на цьому шляху й не дозволяв опускати руки в моменти сумнівів, а особливо лінії магазинів EVA – за те, що дали змогу своєю мрією в межах кампанії «Крокуй назустріч собі» надихати всіх, хто попри труднощі сьогодення, готовий крокувати назустріч мріям», – розповіла Антоніна Самойлова відразу після сходження. 

 

   

Матеріал підготовлено за підтримки EVA