26 травня експерти з туристичного спорядження Gorgany організовують гаражні розпродажі у Львові, Тернополі, Житомирі, Вінниці та Чернівцях. Щоби продати спорядження, заповніть заявку для конкретного міста. А щоби купити – просто приходьте за вказаною адресою. 

Gorgany планують гаражні розпродажі також у Києві, Івано-Франківську й інших містах. Події анонсуватимуть у соцмережах бренда.

Що можна продати РАЗОМ ІЗ GORGANY

На гаражних розпродажах можна буде продати одяг, взуття та спорядження туристичного призначення. Речі мають бути:

 чистими й неушкодженими або ж із незначними недоліками, що не впливають на функціонал;

 ціна повинна відповідати стану й віку речей – її продавці узгоджують із працівником Gorgany.

Організацію розпродажу, виклад речей і продаж бренд бере на себе. 

 

Як відбуватиметься оплата 

Ті, хто продають спорядження, можуть обрати один зі способів оплати:

• Готівкою з 10% комісії від початкової ціни

• Сертифікат у Gorgany з +10% від початкової ціни

• 100% суми на локальні збори для ЗСУ.

Як потрапити на розпродаж 

 ЛЬВІВ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 24 травня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Володимира Великого, 1. Щоби купити речі на гаражному розпродажі, приходьте в Стрийський парк до пам’ятника 110-річчя українського футболу.

 ЖИТОМИР

Заповніть форму на продаж спорядження й до 24 травня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Театральній, 9. Щоби купити речі на гаражному розпродажі, приходьте 26 травня у магазин Gorgany на Театральній, 9.

 ТЕРНОПІЛЬ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 24 травня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Богдана Хмельницького, 12. Щоби купити речі на гаражному розпродажі, приходьте 26 травня в Тернопільський Пласт на вулиці Федьковича, 11.

 ВІННИЦЯ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 24 травня принесіть речі в магазин Gorgany в ТРЦ «Магігранд» на вулиці Келецькій, 78-В. Щоби купити речі на гаражному розпродажі, приходьте 26 травня на центральний стадіон «Локомотив». 

 ЧЕРНІВЦІ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 24 травня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Небесної Сотні, 23. Щоби купити речі на гаражному розпродажі, приходьте 26 травня в магазин на вулиці Небесної Сотні, 23.

«Ми віримо, що призначення туристичного спорядження – мандрувати, а не лежати вдома. Тому організовуємо гаражні розпродажі, щоб ви мали можливість продати речі, якими не користуєтесь, і купили круте туристичне спорядження, одяг і взуття з історією за дружніми цінами», – кажуть у команді Gorgany.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Gorgany