Uklon дарує до 70% знижки на перші три поїздки за оплати карткою Mastercard. Акція* діятиме для клієнтів, які тільки почали користуватися сервісом, і триватиме до кінця травня. 

Окрім того, Uklon і Mastercard представили серію роликів, де спростували упередження потенційних клієнтів щодо реклами й акцій, бо знижка до 70% – це справді вигідна пропозиція. 

Як скористатися пропозицією:

 Зареєструйтеся в застосунку Uklon.

 Оплачуйте поїздку карткою Mastercard: для цього додайте її в мобільний застосунок або скористайтеся Apple Pay чи Google Pay. 

 Отримайте знижку до 70% на перші три поїздки.

«Спільно з нашим стратегічним партнером Mastercard ми щиро віримо, що головне завдання брендових партнерств – створювати справжню цінність для клієнтів. Ми багато й скрупульозно працюємо, щоби користувач отримував найкращий досвід у користуванні нашими сервісами. Та іноді потенційні клієнти не мають можливості протестувати їх через різні упередження. Тому ми створили кампанію, що не залишить байдужими навіть тих, хто скептично ставиться до реклами й знижок. Бо ж коли воно вигідно, то воно вигідно», – говорить Вікторія Ковальова, Head of Product and Brand Marketing в Uklon.

*Акція діє з 01.05.2024 р. до 31.05.2024 р. (включно) тільки для нових користувачів на території міст України, у яких є можливість використання онлайн-сервісу Uklon. Детальніше на сайті uklon.com.ua.

**Uklon – надання безоплатного доступу до онлайн-сервісу Uklon із метою замовлення послуг перевезення пасажирів і кур’єрської доставки в мобільному застосунку, на вебсайті. Тільки для повнолітніх. ТОВ «УКЛОН УКРАЇНА», 04073, м. Київ, просп. С. Бандери, 20Б. 

   

Матеріал підготовлено за підтримки Uklon