В’язання моцарели та бранчі на фермі в новому проєкті від «Лавки традицій»
«Агромандри» – новий проєкт з агротуризму від «Лавки традицій». Він складається із серії відкритих виїздів на ферми до українських виробників. Перший тур на локальну ферму проведуть 22 вересня.
Для першої поїздки обрали «Доообру ферму» у селі Івки Київської області. Поїздка триватиме з 9:00 до 20:00. Під час туру гості ознайомляться з місцевими фермерами, побачать кіз альпійської породи у хліві, візьмуть участь у виробництві моцарели та відвідають льох із сирами.
За словами організаторів, «Агромандри» – це можливість містян урізноманітнити свій вихідний, зануритися у сільське життя і дізнатися більше про локальне виробництво.
Для поїздки створять групу з 16-18 осіб, які завчасно придбали квитки. Вартість дорослого квитка – 650 гривень, дитячого – 300 гривень. У вартість входить трансфер з Києва на ферму та назад, снеки під час поїздки, бранч, відвідання ферми, варіння сиру, огляд виробництва та обід просто неба.
ЛАВКА ТРАДИЦІЙ – проєкт підтримки та розвитку українських виробників. Це натуральні продукти, виготовлені за авторськими рецептами. Для їхнього виробництва використовують локальні інгредієнти, вирощені або отримані завдяки ручній праці. Продукцію «Лавки традицій» можна придбати в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo.
Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки традицій»