Вихідними 7–8 вересня в гастрохабі Garage відбувся джазовий «Кураж». У лайнапі заходу були як діджеї, що грали джаз, так і музиканти: саксофоніст Андрій Бармалій із барабанником Олександром Явдиком, квартет Євгена Пугачова, гурт Hyphen Dash, Dennis Adu. Також на сцені звучали Brilyov, Vnuk, Yevhenii Dubovik Project, Timan, Si Process та ABCD.

У лекторії Володимир Шумко з Дмитром та Іриною Белінськими проводили майстер-клас з імпровізації, з лекціями виступали Акім Галімов, Ярослава Гресь, Володимир Завадюк, а Василь Байдак, Ірина Озимок, Сашко Столовий, Кіріл Поліщук і Соломія Оністрат провели дискусію про потреби дітей у містах.

Метою заходу було зібрати 3,2 мільйона гривень для придбання кейсеваку для евакуації поранених у межах проєкту «Залізно поруч» від «Повернись живим» та «Укрзалізниці». Чи вийшло досягнути мети, команда повідомить протягом тижня. 

Однак ще можна долучитися до великої благодійної лотереї, яку організував «Кураж»: розігрується понад 100 призів за донейт 100 гривень. Можна виграти техніку від Comfy, речі від Baginskiy, Anna October, Bobkova, арт від Spilne Art, ніч у Bursa Hotel, валізу Have A Rest і ще десятки інших лотів. Лотерея триває до 23:59 9 вересня, переможців визначать 10 вересня.

Деталі збору за посиланням.

Фото: Оля Закревська