Укрзалізниця відновлює аукціони з оренди місць на залізничних вокзалах після більш ніж річної перерви.

На вокзалах хочуть розташувати фудкорти, кав’ярні, книгарні, аптеки, фінансові зони й квіткові крамниці, пояснює команда. Перші аукціони оголосять у системі Prozorro, а продажі проведуть найближчими тижнями.

Серед перших пропозицій – місця на Центральному вокзалі Києва для розміщення книгарні (102 м²) і банківського мінівідділення (35 м²). Згодом також оголосять слот для розміщення обладнання операторів мобільного зв’язку. 

Для охочих взяти участь у торгах Укрзалізниця проведе презентації:

  • Презентація місця для книгарні – 18 жовтня 2024 року, об 11:00.
  • Презентація місця для банківського мінівідділення – 21 жовтня 2024 року, об 11:00. 

Для участі треба обовʼязково зареєструватися за посиланням. Збір учасників – у лаунжі залізничного вокзалу, вхід ліворуч від центрального входу до вокзалу (східна сторона).

   

  • Креативна агенція Havas Engage оновила лаунж на Центральному залізничному вокзалі. Тут представили експозицію мистецьких робіт від артцентру «Я Галерея» під кураторством Павла Гудімова й AR-фотодзеркало. 
  • У липні на київському Центральному залізничному вокзалі відкрили кафе One Love & Cheesecake Family. Віледж розпитали засновників про співпрацю з вокзалом, асортимент кафе й амбіції створити новий солодкий символ міста.

Обкладинка: УЗ