Український бренд одягу Indposhiv і бригада Національної гвардії України «Хартія» випустили відео про головну мрію українців – майбутню перемогу.

Ролик зняли в центрі Харкова, там, де зародився добровольчий підрозділ у лютому 2022-го і яке з травня 2024-го захищає «Хартія».

Після початку повномасштабного вторгнення бренд Indposhiv адаптувався до нових реалій і вже у 2024-му почав шити парадні форми для військових. «Ця парадна форма – частина нашої спільної мрії», – каже засновниця бренда Катерина Возіанова.

Ідея ролика зародилася після знайомства бренда із засновником «Хартії» Всеволодом Кожемяко. «Він людина, яка дуже надихає, і мені захотілося зробити щось із сенсом з ним і «Хартією». Тож ми пошили парадну форму й вирішили зняти ролик про нашу мрію», – додала Катерина.

   

Indposhiv Bespoke House – це майстерня з пошиття чоловічого одягу на замовлення, яка з 2017 року працює в Києві за адресою вулиця Гончара, 50.

Читайте наш великий матеріал про Indposhiv: про створення майстерні зі штатом у три людини й замовлення на костюми з Франції, Англії, Італії і Швейцарії.

Відео й обкладинка: Indposhiv, бригада НГУ «Хартія»