«Епіцентр» відкрив свій перший ТРЦ в Чабанах під Києвом з власним озером і водоспадом. Пізніше планують звести сімейний парк розваг і залучити «відомі мережі громадського харчування».

Що вже є

ТРЦ «Епіцентр» збудували на Одеському шосе, 8, де раніше був гіпермаркет «Нова лінія». Після перебудови будівля стала в 2,5 раза більша. Тепер загальна площа – 96 000 м².

Поки що відкрили тільки першу чергу ТРЦ. На першому поверсі вже облаштували фудмаркет, садовий центр із власним озером і штучним водоспадом просто неба. Крім того, там є аптека, банк, зоомагазин, товари для будівництва, меблі, дитячі магазини, бутик з косметикою, спортивні бренди й інші магазини.

В ТРЦ є також підземний паркувальний майданчик на 847 місць, який може слугувати укриттям.

Що тільки планують

На другому поверсі ТРЦ планують відкрити сімейний парк розваг Epiland для дітей віком до 12 років площею понад 5000 м². Поруч буде фудкорт і торгова галерея, зокрема, має бути великий магазин бренда Sinsay площею більш як 1000 м².

В «Епіцентрі» кажуть, що ТРЦ працюватиме навіть під час відключень світла, бо будівлю обладнали генератором. Крім того, на даху встановили сонячні панелі.

У теплу пору літній майданчик облаштують кріслами, зроблять зону для прогулянок, а також поставлять LED-екран. В «Епіцентрі» кажуть, що це дозволить проводити різні події й трансляції.

обкладинка й фото: «Епіцентр»