У Львові планують побудувати готель з апартаментами квартирного типу, сквером і дитячим скеледромом на вулиці Єрошенка, що за два кілометри від центру міста в історичному ареалі, повідомляє «Твоє місто».

Тут спроєктували чотириповерховий готель на 81 номер. З них 40 номерів облаштують як студії, а решту – під апартаменти. Також побудують дворівневий підземний паркінг на 77 паркомісць. 

Сквер облаштують у верхній частині ділянки, що в охоронній зоні. Там також зроблять фонтан, розмістять артоб’єкт і дитячий скеледром. «Ми хотіли створити чим більше озелених територій, наче будівля уся в зелені», – каже архітекторка Анастасія Палій. 

Зараз на земельній ділянці розташовані частково зруйновані склади, які ще й порушують зонування міста. Територію між вулицею Єрошенка й проєктованою ділянкою використовують як хаотичку парковку. Біля ділянки є АЗС, Янівський цвинтар й автостоянки, які мають санітарно-захисні зони. 

Такий вигляд матиме чотириповерховий готель квартирного типу Фото: «Твоє місто»

Генплан готелю. У верхній частині ділянки, що в охоронній зоні, облаштують
сквер з артоб'єктом і дитячим скеледромом Фото: «Твоє місто» 

   

Триповерховий будинок із дитячим майданчиком і фізкультурним залом на даху хочуть теж побудувати у Львові. Для повноцінного використання дах планують огородити і створити технічний поверх на покрівлі.

фото й обкладинка: «Твоє місто»