Росіяни завдали по Харкову близько десяти ударів, повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. 

Окупанти завдали ударів по трьох локаціях – Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі та поблизу Гідропарку в Київському районі. За інформацією правоохоронців, росіяни били «Іскандерами».

Біля спорткомплексу зафіксували щонайменше шість прильотів, частина з яких влучила в землю. Рятувальники продовжують розбирати завали. Зокрема, вже деблокували чоловіка, який працює у комплексі.

Один із ударів припав по району приватної забудови, додав мер Харкова Ігор Терехов. Горять кілька приватних будинків і супермаркет. Також пошкоджені відділення «Нової пошти», магазини, спортивний комплекс, торгівельний центр, автомобілі. 

Володимир Зеленський показав наслідки ударів по Харкову.

Кількість постраждалих зросла до 44, з них – семеро дітей. Найменший постраждалий – тримісячний хлопчик, у нього гостра реакція на стрес. Серед постраждалих двоє медиків, і двоє дітей у важкому стані. Також поранені два рятувальники.

Рятувальники дістали з-під завалів двох людей. Продовжують ліквідацію наслідків, під завалами є люди. Пошуково-рятувальна операція триває.

Новина доповнюється…

Фото й відео: Володимир Зеленський, ДСНС, Олег Синєгубов, Харківська обласна прокуратура