Безкоштовні заняття зі стритфутболу, брейкінгу й стритденсу проводитимуть для дітей у Львові в межах програми Playmaker разом з українською ГО Street Culture.

Заняття з вуличних культур проводитимуть з вересня по грудень. Майданчики Playmaker розташували на базі Urban Camp Lviv і в школах №8, №96, №40, №15 і №27. Там двічі на тижень проводитимуть двогодинні заняття для дітей 8–15 років. 

На тренуваннях проводитимуть розминку, фізичні вправи, а також завдання на логіку, комунікації й лідерство. Актуальний розклад щотижня публікуватимуть у соцмережах Street Culture. На заняття не треба попередньо записуватися, а приходити може кожен.

Тренерами Playmaker стануть атлети Street Culture і волонтери – студенти й учителі, які пройшли перевірку й інструктаж від менторів громадських організацій.

   

У червні 2023 року в колишньому будинку культури Львова відкрили Urban Camp Lviv для переселенців, де популяризують вуличні культури, зокрема музику, танці й спорт. У 2022 році у Львові відкрили початкову локацію Urban Camp, яка прийняла більше 500 людей.

   

Street Culture відкрили урбан-парки в Києві й Харкові, а тепер волонтерять – від сходу до Львова. Зокрема, до Львова перевезли харківський паркур-центр Prokach. Редакція The Village Україна розповідала про те, як чемпіони з вуличних культур запустили волонтерські ініціативи в різних містах України.

Фото й обкладинка: Street Culture