У Броварському районі внаслідок нічної атаки армії РФ троє людей постраждали, серед них 13-річна дитина, пише МВС. Ще двоє людей загинули – це 35-річний чоловік та його 4-річний син. 

Також пошкоджені будинки й транспортні засоби, але прямих влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксували. Ракети й дрони не досягли Києва, у місті без руйнувань і постраждалих, уточнює КМВА. 

UPD. Повітряні сили ЗСУ збили 53 з 57 російських дронів Shahed у Миколаївській, Одеській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Херсонській, Київській, Запорізькій, Сумській, Рівненській та Черкаській областях.

 Також територію України атакували 4-ма північно-корейськими балістичними ракетами KN-23. Вони хоч і рідко досягають цілі, але становлять серйозну загрозу людям, пояснює командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук. 

Запорізька область

Армія РФ також атакувала Пологівський район області, повідомляє голова ОДА Іван Федоров. Там загинув 68-річний чоловік, 63-річна жінка поранена. Усього в області надійшло десять повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

 

 

Харківська область

Село Золочів обстріляли ракетами, влучили по будинку дитячої та юнацької творчості. У селі горів дах двоповерхової адміністративної будівлі, також пошкоджені вісім будинків та енергомережі.

Окрім того, село Лісна Стінка у Куп'янському районі обстріляли з РСЗВ. Там загинув 87-річний чоловік.

Донецька область

Росіяни атакували й Покровський і Краматорський райони Донеччини. Дві людини загинули, ще шестеро отримали поранення. Також пошкоджені будинки, адмінбудівля й  інфраструктурний об'єкт.