Дружина генерального координатора компанії Onur Олена Караахметоглу планує побудувати триповерховий ресторан на вулиці Стуса, 17, у Львові, повідомляє Zaxid.net.

Йдеться про будівництво на місці одноповерхового житлового будинку. Тут планують збудувати ресторан висотою 11 метрів із підземним паркінгом і громадським простором перед будівлею. Відповідні містобудівні умови й обмеження представили на засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

Ділянка площею 0,58 гектарів призначена для житлової і громадської забудови. З 2020 року Олена Караахметоглу орендує відповідну земельну ділянку. У пресслужбі Львівської міськради підтвердили, що Олена є замовницею будівництва. 

   

Олена Караахметоглу – дружина координатора турецької компаній Onur в Україні Емре Караахметоглу. Зокрема, вона володіє кількома будівельними фірмами. 

Відомо, що компанія Onur виграла тендер на ремонт мосту Метро. Очікувана вартість робіт – два мільярди гривень. У межах робіт мають провести реставрацію з пристосуванням автопотягів мосту.

Фото й обкладинка: Zaxid.net