Волонтерська мережа Volunteer Community запустила всеукраїнську благодійну акцію «Збери портфель дитині». 

Протягом місяця українці збиратимуть шкільне приладдя, яке до початку навчального року передадуть дітям із багатодітних чи малозабезпечених родин, дітям-сиротам, дітям з інвалідністю й внутрішньо переміщеним дітям.

Акція триватиме до 25 серпня, до неї може приєднатися кожен охочий. Шкільне прилання можна принести у волонтерські центри, їхні адреси на сайті. Також охочі можуть стати волонтером у рідному місті.

   

Волонтерська мережа Volunteer Community запускає соціальні проєкти й ініціативи, які спрямовані на допомогу людям похилого віку, людям з особливими потребами й дітям. Волонтери також допомагають тваринам, запускають екологічні проєкти й займаються освітою волонтерів. Акцію «Збери портфель дитині» проводять щороку напередодні нового навчального року.

   

Цьогоріч МОН планує повернути до офлайн-навчання 300 тисяч школярів у межах стратегії «Школа офлайн». Чиновники продумали варіанти навчання для внутрішньо переміщених дітей, українців за кордоном, а також дітей з тимчасово окупованих і прифронтових територій. Більше про політику «Школи-офлайн» можна дізнатися на гарячій лінії.

Обкладинка: Volunteer Community