Рух на оновленій ділянці Великої Кільцевої від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе відновлять наприкінці літа, повідомляють у КМДА.

Дорожники вже облаштували мережу дощової каналізації. Для подовження зносостійкості й терміну експлуатації дороги тут заклали основу зі щебеню, на яку нанесли три шари асфальту. 

«Капремонт здійснюють з урахуванням принципів безбар’єрності», – додають у КМДА. На пішохідних переходах понизять бордюри й облаштують тактильну плитку. На перехресті вулиці Григоровича-Барського й Кільцевої дороги переоблаштували підземний пішохідний перехід і встановили пандуси. 

Роботи на цій ділянці дороги розпочали у вересні 2023 року. Протяжність ремонтної ділянки становить понад півтора кілометра. 

   

Реконструкцію Кільцевої дороги почали у 2021 році. На першому етапі відновили ділянку на вулиці Ватутіна до Одеської площі. Роботи на цій ділянці завершили влітку 2023 року. Тоді ж почали ремонт на ділянці до повороту на Вишневе. У межах робіт планують облаштувати нове асфальтобетонне покриття, LED-освітлення, велодоріжки й тротуари.

Фото й обкладинка: КМДА