Безбар’єрний пішохідний перехід облаштували на перехресті вулиць Старобориспільської та Миколи Хвильового біля парку Партизанської Слави, що на «Червоному хуторі», повідомили в пресслужбі Дарницької РДА.

На переході встановили пристрої звукового супроводу. Комунальники понизили бордюрний камінь і облаштували тактильну плитку для осіб із порушенням зору. Також нанесли тактильні смуги та контрастне маркування.

   

Облаштовувати наземний перехід почали в червні 2024 року. Тоді роботи планували завершити через два тижні, а за сприятлової погоди нанести дорожню розмітку.

   

Також у 2024 році мають облаштувати дублюючі наземні пішохідні переходи між вулицею Деміївська та проспектом Валерія Лобановського, між вулицею Володимира Брожка та проспектом Валерія Лобановського, а також між вулицями Костянтинівська і Верхній Вал.

   

Напередодні зупинку з дотриманням норм безбар'єрності облаштували біля центрального клінічного госпіталю в Голосіївському районі. Комунальники розмістили павільйон для очікування, облаштували тактильні плити, нанесли відповідну розмітку, встановили дорожні знаки та обладнали наземний пішохідний перехід. У ЦОДР розробили схему організації дорожнього руху.

фото й обкладинка: Дарницька РДА