Готель «Козацький» на Майдані Незалежності продали на аукціоні за 400 мільйонів гривень, йдеться на сайті «Прозорро. Продажі».

Аукціон відбувся 18 липня, за готель змагались троє учасників. Під час торгів першопочаткова ціна зросла в два з половиною рази. Переможцем аукціону стало сільськогосподарське ТОВ «Надія», яке запропонувало понад 400 мільйонів гривень за готель. 

Переможець має 20 робочих днів після закінчення аукціону на сплату грошей. Догорві купівлі-продажу підпишуть лише після надходжень коштів до держбюджету.

Станом на кінець березня готель має заборгованість перед бюджетом майже 9,1 млн гривень. За умовами продажу її має сплатити новий власник об’єкта впродовж шести місяців.

   

Готель «Козацький» площею 9 513 м² розташований на Майдані Незалежності в Києві. До складу лота увійшли будівля зі 135 номерами, рестораном, кафе, п’ятьма конференц-залами та 1 494 одиниці рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар тощо).

У лютому голова Фонду держмайна Віталій Коваль розповів, що чотиризірковий готель «Україна» біля майдану Незалежності хочуть продати за мільярд гривень.

Фото: «Прозорро. Продажі»