The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати ініціативу мережі супермаркетів «Сільпо» й проєкту «Птахи» волонтерки Тати Кеплер на 40 мільйонів гривень на засоби тактичної медицини. 

ПІДТРИМАТИ ЗБІР МОЖНА ТУТ

   

Мережа супермаркетів «Сільпо» й проєкт «Птахи» волонтерки Тати Кеплер запустили збір на 40 мільйонів гривень на  засоби тактичної медицини.

На зібрані кошти придбають турнікети САТ, гемостатики, ікстати, оклюзійні наліпки, мішки для штучної вентиляції легенів BVM, доступи внутрішньокісткові NIO, термоковдри, бандажі, ноші-волокуші для евакуації й наплічники для бойових медиків. Їх передадуть підрозділам ГУР, батальйону «Вовки Да Вінчі», бригадам «Азов» і 3-ої ОШБр.

Як долучитися до збору?

  • Купувати у «Сільпо» та їхньому онлайн-магазині акційні товари з маркуванням «Плюс на життя». 1 гривню з кожного проданого товару перераховують до проєкту «Птахи». Усього доступно більш ніж 500 таких товарів;
  • Переказувати балобонуси в мобільному застосунку «Сільпо». Для цього треба зайти у «Скарбничку добра» та обрати «Рятуємо воїнів на передовій».

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.