Центр рекрутингу до української армії відкрили в Одесі, повідомляє Міністерство оборони.

Центр розташований на вулиці Косівській, 2-Д, й працює з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, а в п’ятницю – з 9:00 до 16:45. Тут можна отримати консультації, інформацію про військові частини, посади й умови служби. Усі послуги надають конфіденційно, а мобілізуватися можна і з повісткою про уточнення даних. 

Загалом у південному регіоні є чотири бригади, що входять до складу Сил територіальної оборони. В них служать переважно добровольці, які раніше не мали військового досвіду, пояснюють у міністерстві. Серед найпріоритетніших посад – оператори БПЛА та оператори радіоелектронної боротьби. Загалом доступно більше 10 тисяч вакансій, зокрема й на посади кухарів, ремонтників, водіїв та медиків. 

Актуальні вакансії, контакти центрів та іншу інформацію можна дізнатися за посиланням. Для консультації пропонують також звертатися за телефоном центру 095 12 34 979, у месенджери чи за електронною поштою [email protected].

   

Перший у Києві центр рекрутингу до української армії Міноборони відкрило в Соломʼянському ЦНАПі, що на проспекті Повітряних Сил, 41. Такі центри працюють також у Львові, Запоріжжі, Дніпрі й інших містах, а у Київській області їх запустили в Білій Церкві та Броварах.

Міністерство також відкрило інформаційні пункти рекрутингу до української армії. Вони працюють на вокзалах Києва і Львова.

Обкладинка й фото: Міністерство оборони