«МакДональдз» представив візуалізації зовнішнього вигляду майбутнього закладу біля Центрального вокзалу.

Площа приміщення оновленого закладу становитиме 762,8 м2. Це на 200 м2 більше, ніж було до реконструкції. Загалом обладнають 281 місце для відвідувачів: 193 – у залі, 88 – на терасі.

Оновлений заклад матиме два поверхи й терасу на другому поверсі, зазначають у Liga.net. В екстер’єрі використають «традиційний» зелений колір. Перший поверх облицюють панелями, стилізованими під дерево.

Фото: «МакДональдз» надали для The Village Україна

Вікно McExpress розташують поблизу входу до закладу. Також на локації облаштують літню терасу для відвідувачів, яку огородять парканом.

ФОТО: «МакДональдз» надали для The Village Україна

«Ми завжди враховуємо архітектуру міста й дбаємо про те, щоб ресторан був органічною частиною міського ландшафту», – каже директор із розвитку «МакДональдз» в Україні Віталій Стефурак. У команді зазначають, що заклад планують відкрити в листопаді 2024 року.

У ресторані облаштують тактильну плитку та зроблять написи шрифтом Брайля для людей з інвалідністю. «На терміналах самообслуговування буде доступна функція зменшення екрану, аби клієнтам на кріслах колісних було зручно зробити замовлення», – розказали в команді для The Village Україна.

Ресторан на Вокзальній площі стане першим закладом в Україні із пасажирським ліфтом для безбарʼєрного доступу на другий поверх. «Тож клієнти на кріслах колісних, з порушеннями опорно-рухового апарату чи з ампутаціями нижніх кінцівок зможуть безбар’єрно піднятися на другий поверх», – додають у команді.  

Зовнішній вигляд ресторану буде подібний до більшості двоповерхових закладів «МакДональдз», а всередині зроблять новий дизайн інтер’єру. Заклад планують відкрити в листопаді 2024 року. 

   

«МакДональдз» біля Центрального вокзалу в Києві зачинили на реконструкцію 1 червня. За кілька тижнів заклад почали зносити.

Фото: «МакДональдз» для The Village Україна