Українська кіношкола разом з анімаційною студією Animagrad оголосила набір на курс «2D анімація. Hand Drawn» для художників-аніматорів.

На курс запрошують початківців, аніматорів, художників й ілюстраторів. Учасники навчаться створювати анімації та працюватимуть з ПЗ Toon Doom. За допомогою цього ПЗ можна розробити будь-який мультфільм, зокрема повнометражний.

У процесі навчання курсисти будуть створювати власні анімаційні ролики. Після проходження курсу учасники зможуть працювати над реальними проєктами студії.

Для занять треба мати планшет. «Якщо його у вас немає, менеджери надішлють підбірку варіантів, які підійдуть для навчання», – зазначили організатори.

Курс стартує 5 липня і триватиме півтора місяця в онлайн-форматі. Кількість місць обмежена. Зареєструватися на курс можна за посиланням.  

   

Animagrad – українська анімаційна студія, створює мультиплікації з 2012 року. Мультфільм студії «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» вийшов на екрани в 2018 році. У 2019 році мультфільм «Викрадена принцеса» став першим, який показали в Китаї. 

   

«Мавка. Лісова пісня» – другий повнометражний мультфільм студії за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», а також на основі українських міфів і традицій. The Village Україна розпитав художника-постановника мультфільму про роботу над картиною.