УАФ облаштує локацію з фудкортом для перегляду футбольних матчів збірної України на Житньому ринку.

Локація працюватиме два дні для показу футбольних матчів збірної України проти нацзбірних Словаччини й Бельгії. Збір на Житньому ринку почнеться за дві години до початку матчів.

розклад роботи

  • 21 червня, 14:00–20:00. Матч Словаччина – Україна почнеться о 16:00;
  • 26 червня, 17:00–22:00. Матч Україна – Бельгія почнеться о 19:00.

Квитки можна придбати за посиланням. Ціна – 150 гривень.

Для вболівальників працюватимуть два великі екрани. Під час перегляду матчів можна буде взяти участь у благодійному аукціоні на підтримку фонду «Трибуна героїв». На локації працюватиме фудкорт зі стравами Євгена Клопотенка. 

На території ринку одночасно може перебувати не більше п’яти тисяч глядачів. У разі повітряної тривоги вболівальники мають перейти до найближчого укриття – станції метро «Контрактова площа».

Чемпіонат Європи з футболу 2024 розпочався 14 червня в Німеччині. Збірна України зіграла перший матч 17 червня в Мюнхені проти збірної Румунії. Гра закінчилася поразкою України.

   

Гравці української збірної з футболу випустили відео Support Ukraine напередодні Євро-2024. У ньому розказують про свої рідні міста. Репліки чергуються з кадрами воєнних злочинів РФ.

   

Редакція The Village Україна зібрала відповіді на найважливіші питання Євро-2024, де і як дивитися матчі без світла, хто фаворит, які шанси в України і що робити в Берліні, крім футболу.

фото: УАФ, Gabriella Clare Marino