Басейн для реабілітації дітей відновили в київській поліклініці «Охматдит», повідомляють у дитячій лікарні. 

Понад 30 років басейн був непридатним для роботи. У приміщенні провели капітальний ремонт, замінили труби, вентиляцію, каналізацію й оснастили басейн сучасним обладнанням.

Заняття в басейні є важливими для реабілітації дітей після складних травм і захворювань. Зокрема, басейн необхідний пацієнтам, які постраждали від війни, дітям з інвалідністю, затримкою розвитку, ортопедичними травмами, неврологічними проблемами, сколіозом.

До відновлення басейну долучилися засновники благодійного фонду The Humanity Funds зі США й український благодійний фонд Mission Ukraine.

   

Дім Рональда МакДональда для проживання родин із важкохворими дітьми почне роботу в Києві в третьому кварталі 2025 року. Будівельні роботи почнуть у 2024 році на території дитячої лікарні «Охматдит».

Дім Рональда МакДональда – це будинок для сімей тяжко хворих дітей, які перебувають на лікуванні далеко від дому. Проживання й харчування там безкоштовне. Створенням таких будинків по всьому світу займається благодійна організація Ronald McDonald House Charitie.

фото й обкладинка: НДСЛ «Охматдит»