Благодійний забіг Go to the Future проведуть на ВДНГ 16 червня за участі військових з ампутованими кінцівками. Мета заходу – привернути увагу суспільства до теми інтеграції військових після протезування у звичне життя.

У командній естафеті візьмуть участь військові, зірки й лідери думок. Її протяжність – 400 метрів.

Також передбачені інші варіанти дистації для учасників:

  • дистанція 5 кілометрів – від 600 гривень
  • дистанція 2 кілометри – від 500 гривень
  • дитяча дистанція 400 метрів і 800 метрів – безкоштовно

У межах забігу відбудеться й сімейний пікнік для дорослих і дітей з 12:00 до 18:00. Відвідати його можуть учасники забігу й гості заходу. 

Для дорослих проведуть також спортивні заняття від тренерів «Характер Sport» і майстер-класи з паркуру й стрибків на батуті. Діти зможуть відвідати заняття з акробатики від ветерана Олександра Чайки. Окрім того, облаштують зону зі скеледромом і батутами, фотозону для всіх охочих.

Для участі в забігу потрібно зареєструватися. Організатори надішлють на пошту детальний таймінг заходу, а на локації можна буде отримати стартовий пакет до забігу.

Усі зібрані кошти передадуть до фонду Future for Ukraine на протезування й реабілітацію важкопоранених бійців за кордоном.

   

Future for Ukraine – український благодійний фонд, створений у Польщі після повномасштабного вторгнення. Завдання фонду – протезування поранених військових, допомога дітям з РАС [розлад аутичного спектру], підтримка жінок, які постраждали від домашнього насильства

The Village Україна поспілкувався з військовими, які мають ампутації кінцівок. Олексій Притула став одним із перших пацієнтів у Superhumans і безкоштовно отримав протези.