Поряд зі станцією метро «Почайна» встановили зупинку з вбудованим приміщенням для торгівлі, пише «Хмарочос».

Відповідне повідомлення про оренду кіоску з’явилося на сайтах оголошень. Зупинку-МАФ пропонують орендувати, зокрема для продажу квітів, зоотоварів, кави, овочів, продовольчих товарів, обміну валют тощо. Вартість оренди становить 40 тисяч гривень на місяць.

На цьому місці демонтували МАФи у лютому, зокрема торговельні точки загороджували прохід до метро. Деякі з них перебували на цьому місці понад 25 років, зазначає «Хмарочос».

   

КП «Київблагоустрій» за три місяці весни демонтувало близько 800 незаконно встановлених елементів благоустрою, що розмістили без дозвільних документів. Найбільше демонтували сезонні тимчасові споруди – понад 400, тимчасових споруд і МАФів –  близько 265, а також 119 інших незаконно розміщених елементів.

   

Віталій Кличко 10 років як очолює Київ. Він заступив на посаду міського голови 5 червня 2014 року після дострокових виборів. До цієї річниці редакція The Village Україна провела опитування серед аудиторії. Ми питали найбільші, на думку наших читачів, досягнення та провали міського голови. Зараз підбиваємо підсумки.

Фото: «Хмарочос»