Українська піар-агенція Gres Todorchuk та український бренд United24 увійшли в топ глобальних і європейських рейтингів Effie Index 2023.

Агенція Gres Todorchuk увійшла в топ-3 найефективніших незалежних агенцій року й очолила два рейтинги в Європі за критеріями – найефективніший офіс і найефективніша незалежна агенція.

United24 став одним із п’яти найефективніших брендів світу і став лідером рейтингу найефективніших брендів світу рекламодавців Європи.

Цьогорічні рейтинги враховують фіналістів і переможців програм Effie Awards, оголошених з 1 січня по 31 грудня 2023 року.

Українські компанії у рейтингах Effie Index 2023:

  • креативна агенція Banda agency посіла 5 місце як найефективніша незалежна агенція в Європі та 11 місце як найефективніша агенція в Європі;
  • незалежна організація Brand Ukraine посіла 4 місце як найефективніший бренд Європи;
  • міжнародна група гірничо-металургійних компанії «Метінвест» посіла 6 місце в номінації «Найефективніший рекламодавець»;
  • Мінцифри посіло 7 місце серед найефективніших рекламодавців.

про рейтинг 

Effie Index – щорічний рейтинг компаній, який визначає найефективніші компанії, бренди й агенції у світі. Effie Index ранжує найефективніші агентства, маркетологів, бренди, мережі та рекламно-комунікаційні групи. Їх обирають з-поміж понад чотирьох тисяч фіналістів і переможців глобальних, регіональних і національних конкурсів Effie Awards. Переможців рейтингу обирають в шістьох різних категоріях: найефективніший офіс, незалежна агенція, агенційні мережі, агенційні холдингові групи, бренди, маркетологи. 

   

Українські компанії Gres Todorchuk і Postmen входили до п’ятірки незалежних агентств Європи в рейтингу Effie Index у 2021 році. Мережа супермаркетів «Сільпо» посіла восьме місце в номінації «Найефективніші бренди».

фото і обкладинка: Effie Awards Index