Медична мережа «Добробут» відкриває центр психічного здоров’я зі стаціонаром на масиві Відрадному, а саме на проспекті Любомира Гузара, 3. 

Тут проводять консультації психологів і психіатрів, а також можна пройти психодіагностику й реабілітацію. Загалом у центрі працює 15 психологів й 11 психіатрів, а послуги надають конфіденційно.

Допомогу можуть отримати люди, які мають симптоми депресії, тривожні розлади, панічні атаки, посттравматичні стресові розлади й інші проблеми психічного здоровʼя. Це можуть бути й діти, і дорослі, уточнюють у «Добробуті».

   

«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, до якої входять 15 медичних центрів у Києві й Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки.

Медична мережа «Добробут» запустила нове відділення фізичної реабілітації в лікувально-діагностичному центрі, що біля Севастопольської площі. Також відкрила офтальмологічну клініку на Дарниці.

   

Відчуття тривоги й порушення сну – серед найчастіших звернень українців щодо ментального здоровʼя у 2023 році, повідомляло МОЗ. З таким запитом до медичних закладів звернулися 66,5 і 42,8 тисячі людей відповідно. Найбільше щодо проблем із ментальним здоровʼям зверталися жінки – понад 72 000. Такі ж скарги мали понад 18 000 дітей.