Заклад «Маленька Литва» від литовця Міндаугаса почав роботу в Одесі. «Це перший ресторан литовської кухні в місті», – коментує власник.

Меню здебільшого складають традиційні литовські страви у великих порціях (400–500 грам). Пропонують, зокрема, цепелини з білими грибами й цибулею (страва з картопляного тіста), діджкукуляй із сиром і зеленню (варені зрази) і кугеліс з курячим філе й шкварками (картопляна запіканка). З бару – сидр, алкогольні коктейлі й лимонади.

З меню

Цепелини зі шкварками – 210 гривень

Дічкукуліс – 165 гривень

Жемайчу з фаршем – 150 гривень

Баланделія в соусі з картоплею фрі – 175 гривень

Вареники з чорницею й сметаною – 150 гривень

Кібінай з куркою й шашликом – 110 гривень

Горілка на грибах – 50 гривень

Апельсиновий фреш – 110 гривень

Грейфрутовий лимонад – 90 гривень

Заклад відкрили в районі Молдованка. У ньому – два зали й краєвид на сквер. Працює й доставка «Бонд».

   

Коли

10:00–22:00

Де

Старопортофранківська 22/2

Номер телефону

099 78 70 183

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві за лютий.

Також ми висвітлювали відкриття січнялонгліст і топ нових ресторанів року в Києві, а також найкращі 10 кав’яреньбарів і закриттів 2023 року