San Sebastian Cafe у Львові: з баскським чизкейком за оригінальним рецептом
Заклад San Sebastian Cafe відкрили на вулиці Краківській у Львові. Візитівкою закладу є баскський чизкейк, який готують за рецептом засновника десерту Сантьяго Рівера.
Засновниця закладу Ярина Головата привезла рецепт десерту з міста Сан Себастьян, що на півночі Іспанії. «Успіх цього десерту в тому, що його подають теплим. Тому ми обрали гасло закладу: «Їж, поки теплий», – розповідає Головата The Village Україна.

З меню:
Пиріг Tortilla De Patatas – 75 гривень
Пінчос з анчоусами – 65 гривень
Пінчос із креветкою – 110 гривень
Пінчос із лососем – 120 гривень
Чизкейк San Sebastian – 140 гривень
Чизкейк San Sebastian з вишнею – 170 гривень


Також у меню закладу іспанський пиріг Tortilla De Patatas й іспанські бутерброди на товстому хлібі чи багеті зі шпажкою. Із напоїв пропонують каву, авторські чаї й херес.
